Fotodag!

Igår var BÄSTA MEDRYTTAREN i stallet med mig och fotade mig o luring :D
Alltså kommer det en massa bilder senare ikväll, superfina blev dem! Vi började med dressyrbilder på ridbanan, tyvärr så kändes ponnyn lite hård i munnen/stark och springig så det gick väl inte hur bra som helst haha men ibland så gick det.
Sedan så gick vi ut i naturen och fotade. Först så gick vi till en stig som går på en typ "kulle" och där så blev det skit fina bilder! Jag fotade även Cassie o Luring också :)
Sedan skulle vi gå vidare tillbaka till stallet men jag såg ett ställe där det va skit bra ljus och omgivning, så vi stannade till o fotade där också! Sen skulle jag fota cassie lite där också, och sen så kommer failen..

Cassie skulle kasta upp mig(jag red barbacka) och jag var bara halvvägs upp så släppte hon och så gick luring iväg samtidigt. Då så failade jag o ramlade i backen hahaha landade på ryggen och missade PRECIS en fet lerpöl!  Haha grov tur alltså!

Ramlade faktiskt av i fredags också, linda var snabbt framme med mobilen när jag flög så halva typ finns på film, kan lägga upp här! Det ser ut som om jag typ gjorde nåt jätteweird så ah ni kommer kanske garva..

Tänker börja med dagens failbild så ni får skicka in alla bilder till [email protected]!
Dagarna då det inte kommer in någon bild tar jag någon av mina egna failbilder haha!

Bloggar i skolan så det blir ingen bild! :(

xoxo
Fanny

NY DESIGN! Kritik?

Har jobbat på nya designen, headern blir alternativt tillfällig då det kommer nya bilder imorn/iövermorgon på mig o luring :D
Men iaf. det är pga allt med designen som jag har varit så inaktiv! Hoppas ni blev nöjda, ge gärna kritik på vad jag borde ändra! :) Från och med nu kommer iallafall uppdateringen bli bättre!

xoxo
Fanny

Sitter i skooolahn

Sitter i skolan o tråååkar haha! Ska jobba kurs nu, det handlar om lite historia och så.
Jag ska inte till stallet sen haha snyyyft :( Ska på piano istället, och sen ska jag hem och städa hela nedervåningen för mamma ska ha gäster på fredag och jag ska plocka bort alla mina grejer!
Orkar inte skriva nåt långt inlägg så ni får nöja er tills ikväll.

xoxo
Fanny

Älsklingsbild<3

Designar om = MUPP

Hela bloggen kommer att se lite rolig ut nu antagligen haha! det beror på att jag håller på att fixa lite med designen så ni får stå ut :D

xoxo
Fanny

Precis hemkommen!

Kom precis hem från stallet,ponnyn vilade idag så det blev bara att fixa mat, vatten och mocka :) Luring är nog världens största lortgris! Jag mockar rent, alltså att jag mockar igenom HELA boxen och lägger alltid slumpen i ett hörn tills resten av boxen är tom. Då sprider jag ut allt igen.
Iaf. jag mockar rent varje dag men nästa dag är det alltid lika illa igen -.- Aja vad ska man förvänta sig av en ponny :D Min lilla bbyboy var ett helvete när jag skulle fylla på hans vattenhink i boxen.. Han försökte tränga sig ut HELA TIDEN! Fick daamp men tillslut så gick det! Jag failade även när jag skulle köra upp skottkärran för rampen till gödselstacken... Jag hade råkat ta skottkärran med punka!(Bra där?!?!?!?)
Det gick verkligen inte att få upp den men tillslut så kom en kille o hjälpte mig upp med den.(Taaaack)
I skolan idag hade jag som sagt orientering på min idrott det gick braa :D Jag o emelie gick tillsammans. Woho! Jag o emelie gick vilse vid typ månvagen(WTF namn?)
Sen så såg vi marija o fanny komma gående typ 100 meter bort vi ba HJÄÄÄLP OOOOSS!!!!!!!!
Sen kom en tand som vi frågade om vägen hahaha så hittade vi tillbaka :D
Ska skriva ett långt inlägg om mina ridpass  förra/den här veckan snart! 

Lillskiten Fighter som sitter bredvid mig i skrivande stund.

xoxo
Fanny

Ska på idrott nu har orientering :( typ en mil.. Bjuder på random bild! xoxo Fanny


Bloggar från mobilen så jag kan inte skriva nåt i textrutan :( Det får bli en bild! xoxo Fanny


Jobbar på höst header

Håller på o ska fixa bilder till min höstheader, nån fotograf som kan tänka sig att följa med mig till luring och fota? :D
Kommer självklart att ha rätt så "varma" och jordnära färger i designen, den kommer bli snyggish när den e klar!
Kommentera om du kan tänka dig att fota mig o luring!

xoxo
Fanny

8 bidrag hittills!

Har fått in 8 bidrag till fototävlingen hittills, tycker att flera ska ta nån fin bild o skicka in! :) Startar röstningen när jag fått in några till, så om ni vill skynda på allt så får ni tjata på era kompisar att skicka in en bild ;p
xoxo
Fanny

Fortfarande aktuellt!

Tävlingen är fortfarande aktuell!  Bara att skicka in bilder till [email protected]!


Favorit i repris

xoxo
Fanny

WORDFEUD?

Är det någon mer än jag som spelar Wordfeud? :D
Alla invita fannyl97 eller skriv ditt namn i kommentar så invitar jag dig!
PLEZZ ingen vill spela haha!

xoxo
Fanny

Skolan!

Igår började jag TIDIGT, kl 8 :( Jag hade hemkunskap som började då.. Vi skulle göra
Piroger, coleslaw sallad med egen majonäs och bärsmoothie! Allt gick super, fick ett B!
Pirogerna var typ med köttfärsfyllning, jag o Amanda som jobbade ihop hällde i en massa chili så det blev AS STARKT!
Aja det blev gott ändå haha!
Coleslaw salladen blev super! Majonäsen var rätt jobbig att göra för man behövde vispa hela tiden typ as länge. Jag var jättenervös att den skulle spricka men den gjorde inte det, och den blev jättegod! Sen medans Amanda strimlade vitkål, skärde upp ananas och morot och sen blandade ner allt i majonäsen så fixade jag klart pirogerna och ställde in i ugnen. Sen började vi med smoothien! Den blev jättegod! Det blev blåbär och jordgubbe.
När pirogerna var klara så dukade vi bordet. Det vart väl sisådär snyggt, men vi hade tänkt mer ekonomiskt än estetiskt. Nästa gång får jag  vika servetterna!
När pirogerna var klara så tog vi ut dem ur ugnen, la upp dem på tallriken och HÖGG IN! Det var supermumsigt nomnomnom. Även coleslawsalladen blev mums. Smoothien tog tyvärr slut väldigt snabbt för den var så himla god. Efter fick vi diska och städa i köket, det tog ca en halvtimme innan allt glänste.

Efter hemkunskapen var vi tvungna att skynda oss till musiken. Där fick vi höra lite om musik från slutet av 1800, början av 1900-talet. Vi fick även lyssa på några låtar. Våran musiklärare heter Per och han är jättebra. Vi fick en påminnelse om att våran musikuppgift skullev vara inlämnad vecka 43. Den är så att man ska lyssna på några klassiska stycken och sedan analysera och beskriva hur det låter och vad jag får för inre bilder.

Efter musiken fick vi gå direkt till ett seminarium i SO. Där gick vi igenom nästan allt som ska vara med på provet nästa vecka. Jag kommer att faila då jag inte fattar någonting! Provet kommer att vara på Imperialism, Demokratisering, Upplysningen och något mer.. Någon som vet nåt om dessa grejjer och kan hjälpa lite kommentera gärna!
Nu ska jag jobba Engelska.

xoxo
Fanny

FILMEN

Här kommer filmen på hur luring gör när han har ätit :D
http://www.youtube.com/watch?v=YFjBy9dNoE0

xoxo
Fanny

!

Nu blir det min första tävling här!
Det är en fototävling!
Regler:
1 bild per person
Bilden ska ha något med hästar att göra
Samtliga bilder ska mailas till [email protected] där bilden, namn på hästen och ev. människa i bilden och även namn på du som skickar in, och hur du ska få priset om du vinner!


När jag har fått in alla bilder så väljer jag ut dem 10 bästa och publicerar på bloggen!
Mer info om hur man röstar kommer då!
Priset är en grimma från Hööks i strl Cob! 

Har hittills fått in 4 bidrag, så skicka gärna in om du har någon fin bild! :)

xoxo
Fanny

Edit: Jag repostar inlägget för att jag inte orkar skriva nytt!

10 saker ni inte visste om mig o Luring!

1. Jag är SJUKT mörkrädd!
2. Jag hatar korv! Speciellt falukorv
3. Jag älskar råttor och har 4 st. 
4. Mitt favoritprogram är How I met your mother, haha har tillochmed nothing suits me like a suit som ringsignal!
5. Jag gråter jätte enkelt till filmer, speciellt titanic.
6. Luring har gallor men går att rida sålänge man rider med arbetslindor.
7. Luring är född den 8e Juni 1992
8. Han har aldrig stegrat med mig.
9. Han trampar på stockarna när man hoppar ute i naturen.
10. Han är antingen älskad elle rhatad!

Har ni andra frågor är det bara att fråga på bloggsvar :D
BTW har fått tbx blogglusten lite, så det blir bättre uppdatering nu! 

xoxo
Fanny


En till dressyrbild på mig o Luring<3

Spökövernattning på skutan!

Kom precis hem från spökövernattningen på skutan, woho! Det var osäkert att jag skulle gå, skulle gå på vendelsö ridskolas men pappa sa att jag inte fick gå, o efter att han sa det avanmälde jag mig o sen när jag hade avanmält mig på det så fick jag plötsligt gå men då kunde jag inte direkt anmäla om mig(suck) men jag fick en skitrolig kväll+natt på skutan istället :D
Thanx tjejer! Nu sitter jag med Julia Wester Teamryttarna haha, hon ska med mig o linda till forsen! Idag rider medryttaren men jag ska dit ändå o fota, och så ska vi släppa ihop luring o breki med en annan häst som heter tyfoon.
Orkar inte skriva mer, blir bildbomb ikväll! Ridbilder på mig o Luring! :)

xoxo
Fanny

Ingen blogglust :/

Jag känner tyvärr ingen blogglust just nu eftersom jag inte får någon respons från er läsare :/ Skulle vara trevligt att ni läsare kunde slänga in nån liten kommentar då o då, det är inte så jobbigt!
Iaf, bloggtävlingen är fortfarande igång, bara att maila bilder till [email protected]! Priset är en grimma i storlek Cob!
Skicka även in Hot or Not bilder till samma mailadress!

xoxo
Fanny

Upptagen som en jag vet inte vad!

Har varit SJUKT upptagen igår och hann inte blogga :/
Nu är jag tillbaka iaf!
Idag var det Cassies dag så jag o linda åkte till haninge centrum, för mig blev det ett par mörkblåa jeans från HM! Linda hade köpt ett par typ exakt likadana från Gina Tricot bara 5 minuter tidigare fast dubbelt så dyra ahahahaha klantunge<3
Vi gick runt lite, på Gina köpte Linda utöver jeansen en randig söt tröja och en vit scarf. Hon provade outfiten, det blev SKIT SNYGGT hon skulle nog ha den i skolan imorn ;)
Ska lägga upp en Dagens outfit imorgon, ni får se då vad det blir. Suck är svårt att välja kläder känner mig så jävla fet o ful i allt :( Någon som har bra bantningstips? Vill gå från 54 till 50 kg, o kanske ner till 48 :) Då kanske jag känner mig bekväm i mina egna kläder hahahaha!
Sitter nu o spelar wordfeud med Moa, Emma och Moas mamma(haha random!)
IAMWINNING WOHO :D

xoxo
Fanny

PÅMINNELSE FOTOTÄVING!

Nu blir det min första tävling här!
Det är en fototävling!
Regler:
1 bild per person
Bilden ska ha något med hästar att göra
Samtliga bilder ska mailas till [email protected] där bilden, namn på hästen och ev. människa i bilden och även namn på du som skickar in, och hur du ska få priset om du vinner!


När jag har fått in alla bilder så väljer jag ut dem 10 bästa och publicerar på bloggen!
Mer info om hur man röstar kommer då!
Priset är en grimma från Hööks i strl Cob! 

xoxo
Fanny

Edit: Jag repostar inlägget för att jag inte orkar skriva nytt!

Idag = STALL :D

Idag ska jag till stallet om en liten stund, ska bara fixa det sista o sen drar jag! :) Awesome.
Kollar just nu på smallville, fattar inte om lana dog eller inte?! Aja skit samma, nu  börjar simpsons :D Ska dra vid 16, ska inte rida så länge så jag behöver inte stressa!
Ikväll kommer en till bildbomb från när jag red Luring i början av september! Skit fina bilder fotade av Linda.
På lördag har Linda morgon/utsläppsfodring i stallet och jag ska hjälpa henne då.
Vi gör ofta så att vi hjälper varandra med passen, det är roligare än att vara ensam!

En random bild på Linda och Hilda från i vintras haha Hilda dampade inte liiite då!

Sötiseen<3

Ny Hot or Not!

Nu är det dags igen för Hot or Not!


Alla bilder, hopp som dressyr, skickas till [email protected]

xoxo
Fanny

Svar på frågestunden! :)

Fick inte många frågor, men svarar på dem jag fick :)

Är du fodervärd på Luring?
Ja det är jag fram till den 10e Juni nästa år! :)


Det högsta du har hoppat med han?
Svårt att säga.. På Taffsnäs 75 och hemma är det en stock jag inte riktigt vet höjden på! 75-85 cm där nånstans! :) han är ju rätt så gammal så vill inte hoppa för mycket då jag villa att han ska hålla! ;)

Hur lång och gammal är du?
Jag är 14 år, alltså född 1997! Jag är 165 cm lång, and still growing haha :D Fast inte så mycket mer hoppas jag vill ju inte växa ifrån älsklingen!


Bild på fjordingen Rajmik som står på Taffsnäs, dock står han just nu på Skutans går i Österhaninge.

Random bild haha hoppas det nte gjorde nåt! ;)

xoxo
Fanny

Önskeinlägg?

Jag vill gärna ha förslag på inlägg! Jag bloggar ju för att ni läsare ska bli glada, så då måste ni ju få läsa om det ni vill läsa om!
Så släng gärna in en kommentar om vad NI vill läsa om!

xoxo
Fanny

Ny Hot or Not!

Nu är det dags igen för Hot or Not!


Maila bilden till [email protected]!

Tidsinställda las inte upp?! :o

Hade fixat 4 tidsinställda idag men dem las inte upp, och finns inte bland mina inlägg heller, o inte utkast :( Lite skumt!
Aja, får fixa extra många till imorn :)
Imorn ska jag till tandläkaren UUUUSCH jag hatar att gå dit! Har tandställning så varje gång skruvar han åt den och det gör helt j***a stört ont! H******e! Aja..
Efter det ska jag tbx t skolan o springa kunskapsjoggen! Det är en 2.4 km lång slinga som alla på kunskapsskolan ska springa/gå varje år, första gången för mig dock! Efter det ska jag till älskade Luring! Utan att veta att efter skolan så ska jag till stallet skulle jag inte överleva skoldagen!
Eller joo, tisdagar o torsdagar rider ju medryttare men då har jag musik efter skolan istället haha fast det är inte lika roligt! Här kommer ett litet veckoschema:
Måndag: Vila(Skos)
Tisdag: Medryttare
Onsdag: Ta det lugnt, mest skrittarbete, få med bakbenen.
Torsdag: Medryttare
Fredag: Dressyr/Uteritt
Lördag: Långritt med Linda :D
Söndag: Bommar/markarbete

VET att det nästan är onsdag men skit samma haha! :) Ni fick veta vad som hände idag o igår oxå fastän ni redan visste hahaha...
Lite fler bilder på luring o mig:



Ogilla att jag förstör bilden.. RUGGIGT söt han är!



See u tomorrow everyone! Frågestundens svar kommer upp i tidsinställt under dagen!

xoxo
Fanny

Frågestund!



Bara att fråga på! Avslutas imorgon kl 20!

xoxo
Fanny

BILDBOMB! :D

Här kommer en massa bilder från när linda fotade mig o luring i augusti! :)

Favorit xD<3









exteriörsbild



Hihi sötis han är<3 Min älskling! Ska försöka ladda upp ännu flera bilder snart :)


xoxo
Fanny

Mumsmiddag<3

Ska äta nu, det blir enchilladas! :D Det är Tacos i ugn typ, och supergott! Nomnom<3
Den är litelite väl stark men man får ha mjölk att dricka till haha!


Iallafall, idag skoddes somsagt Luring! Jag kom fram till stallet 15.20 = STRESS! Så var hovis tidig suck.. Hann inte ens tvätta/kratsa hovarna då han stog i hagen när jag kom! Men jag blev på glatt humör igen när han gnäggade mot mig när jag skulle hämta honom! ♥ Jag har ju universums sötaste o gulligaste ponny!
Hovslagaren var jättetrevlig och pratglad, och Luring skötte sig! Han försökte dra undan hoven då och då men det gick bra i övrigt. Han fick mörkgråa skor haha coolish!
När jag mockat klart så bestämde jag mig för att fylla på torv, och eftersom jag kände mig extra generös fyllde jag på med två balar = MASSOR med torv i boxen! Någon kommer sova bekvämt inatt.
Men iaf, när jag o linda skulle fixa torven satte jag fast luring utanför boxen och den buset sysselsatte sig med att putta boxdörren fram och tillbaka vilken resulterade i en massa ljud(suck) Han lekte även tittut med linda hahahahaha! Linda gömde sig bakom boxdörren och så tittade hon upp över den och sa "bu" och luring sötade sönder o såg ut att säga OMG WTF VAR KOM DU IFRÅN! :O
hahah sötisar <3 

Gammal bild


xoxo
Fanny

Hovslagare!

Just nu när detta inlägget publiceras står jag och ser på när Luring skos! Hoppas att han sköter sig haha :) Hinner tyvärr inte blogga mellan skolan o stallet då jag måste åka ganska direkt så jag hinner mocka o fixa hans hovar ordentligt rena innan hovslagaren kommer vid 15.30. Luring har blivit skodd av samma kille nästan hela sitt liv så hoppas han inte får flipp på den nya människan! :)

En annan av mina favoritbilder, älskar hur ögonen lyser! Oredigerad :)


xoxo
Fanny

DISSAR SALTBAD! :C

Igår när jag skulle bada i vårat bubbelbadkar(Yumyum<3) som jag ÄLSKAR att bada i så berättade pappa att han hade hällt i TVÅ KILO SALT?!??!??! WTF liksom, jag badade i tillräckligt mycket saltvatten i somras för att räcka året ut! Vattnet sveed i ögonen och det va jättejobbigt!
Så ett tips till er där hemma:
GE F*N I ATT HÄLLA SALT I VARMVATTNET!

Ville lägga upp en rolig paint bild men det funkar nte att lägga upp bilder på blogg.se just nu :(
Kan säga att en sån här :'( gubbe fanns med.

Asså jag ÄLSKAR att man kan ha tidsinställda inlägg! Annars hade det varit JÄTTEJOBBIGT! 

BTW ni får faktiskt ta o börja kommentera nu, känns lite kommentarfattigt jag vill liksom bli GLAD när jag loggar in, och inte bara av statistiken ;)

xoxo
Fanny

Snabbis!

Sitter vid en dator i skolan och orkar inte plugga... Ska på bild grejj om en halvtimme och ORKAR verkligen inte göra nåt! Borde jobba franska men känner att jag inte kommer lära mig något just nu även om jag försöker.
Linda sitter brevid mig på en annan dator som segar sööönder! Hon har inte ens kommit in på den än och jag har liksom skrivit ett halvt inlägg.
Tänkte att jag kunde skriva lite om min skola etc. :)
Jag går i åttan på Kunskapsskolan i Tyresö, som ligger i Skrubba. Min BG(klass) är great, och jag umgås med väldigt.. speciella människor! Jag går i samma klass som Linda med Breki, så vi träffas varje dag hela dagarna både i skolan o stallet men vi har inte tröttnat ännu, woho! Hade jag gjort detsamma med någon  annan kompis hade det blivit storbråk inom en vecka haha! Visst, jag o linda har våra stunder men det blir aldrig ett bråk!
Våran skola ser ut så att det finns tre våningar. På första våningen finns en entré, datautrymme, skolsköterska, kurator, rektor rummet och ett utrymme där vi pluggar kurs(SO, NO etc.) Det finns även ett musikrum och en aula. Jag gillar inte att vara på plan ett för att det är alltid en massa sexor där, och datautrymmet gör så att det blir väääldigt högljutt! Jag föredrar plan två. Där finns ett svenskarum, ett engelskarum, ett matterum, ett bibliotek, ett lärarrum och så några mindre rum där man får plugga valfritt. Jag sitter just nu i biblioteket där det är tyst och bra.
På tredje våningen är det lektionssalar. Man har en lektion i matte, engelska, svenska och MSP varje vecka. Där uppe finns även många smårum att plugga i och även MSP(Franska, Spanska, Tyska) rum. Jag är bara där uppe när jag har lektion eller ska redovisa ett Franskasteg.
Systemet är så att i MSP, Engelska, Matte och Svenska så finns det steg att göra, 35 i varje ämne. Vilket steg man ligger på och vilken kvalitet man gör på stegen avgör ens betyg. Jag ligger på:
Matte 18, terminsmål 20
Svenska 18, terminsmål 19
Engelska 22, terminsmål 22
Franska 13, terminsmål 15
Jag ligger då på B i matte, C i svenska, A i engelska och D i franska. Sen hoppas jag såklart på bättre!
Just nu har vi SO i kursen, som handlar om Demokratisering och industrialisering. Googla om ni inte vet vad det betyder ;)
Det blev inte en sån snabbis hahahaha! Men det är för att läraren inte är här och kollar utan han sitter med en kille som jobbar engelska 20.
Glömde säga vem min  handledare är! Han heter Ralle och är 50+are. Han är väl rätt okej :)
Nu måste jag dra, ska på bild om 5 minuter!


Skillnad på mig då o nu?! Fast Luring är så söööt så<3

Nu börjar vardagen! :)

Jag startade ju bloggen i fredags när jag hade studiedag och har inte direkt gjort nånting utom att sova, titta på idol o vara i stallet så det är väl det som bloggen har handlat om egentligen, men nu när det är skola o kompisar etc. så kommer det bli lite mer om min vardag och vad som händer under dagarna! (Det är nu ni ska skrika YEY!) 
Filmen på Luring som tungar sig som jag försökte ladda upp funkade inte, men ni som är vän med mig på facebook kan se den där! 
Som ni ser har jag även designat om allt då jag tyckte att det behövdes lite färg och att nu har jag photoshop och jag ville ha en ursäkt att använda det hahaha! x)

Byyyeeee ses vid nästa tidsinställda<3

Bild på mig och Luring första året jag hade honom på ridläger :)



xoxo
Fanny

Hemma!

Kom hem för ett par timmar sen men har legat i buuubbelbadet i över en timme haha! Lovely, jag älskar att bubbla! Sitter nu med min råtta Fighter som försöker tigga till sig min underbara kantarellmacka<3 Knäckemacka m. stekta kantareller, finns det nåt bättre?! Okej det finns massor bättre men det är gott :)

Fighter i Februari<3


Dagens ridpass:
Jag och Linda red ut idag :) Vi red bort mot Högdalen som är ett rätt så lyxigt stall nära där Luring står. På vägen dit gick allt bra. Vi hoppade lite på de stockarna med bra underlag runt. Luring var seeg till och börja med. När jag skulle hoppa en stock så segade han sönder och klev PÅ stocken(?!?!?!?!?!?!?!) och det var lite weird! Han gör så ofta när han är lat, ska be Linda filma det nån gång haha. En liten bit längre fram lät vi hästarna rejsa på en raksträcka, och efter det var Luring JÄTTEPIGG! :D 
Vi hoppade en liten stock till innan vi kom fram till en stock kombination som jag o Luring båda älskar! Det är först en liten stock på ungefär 40 cm, och sen 2-3 galoppsprång innan en stock på ca 75-85 cm(nån som vet vilken stock jag menar och hur stor den är?) 
När jag vände upp mot kombinationen kände jag hur han fullkomligt exploderade! Snacka fart, och hoppet på den stora var bara WOW! Han hoppade långt över och utan att kännas trög. Ibland blir han som seg kola och när han inte har tillräckligt med fart på den stora stocken så blir hoppet jättedåligt. Då blir det liksom som om han bara drar ner huvudet massor när han landar så att man måste ligga och nästan ha händerna vid marken! Jobbigt, men idag så hoppade han jättefint med bra teknik! Ska be Linda filma det också snart :)
Påväg tillbaka hoppade både jag o linda först en lång/låg stock som Luring tog fint men som Breki trampade på! Vi vände och tog den igen, och nu gick det bättre för henne.
Nu kommer vi till det roligaste!
Jag skulle hoppa en stock, samma som han trampade på åt andra hållet, och något skoj hände...
Den jäveln la till världens bocksprång så jag tappade båda stigbyglarna! Då tvärnitade han så jag flög framåt o landade mitt i ett buskage! -.- Linda som var runt en kurva och inte såg vad som hände kom töltande när hon hörde mig ropa till. GISSA om hon skrattade!?
Jag hoppade upp igen och så red vi vidare. Vi hoppade inget mer men jag ramlade ändå av en gång till! 
När vi red på en stig mellan ett par hagar så satt jag i damsadel och när Luring tvärvände utan förvarning så åkte jag åt andra hållet! RAKT I EN LERPÖL! Usch, roligt.. lerig, och råkade landa med armbågen på en sten(ouch)
Linda asgarvade. IGEN. Den här dan måste ha gett henne flera goda skratt = längre liv. Varsågod Linda!
Efter det fixade vi hästarna och Lindas häst Breki som har börjat sätta ordentligt med vinterpäls var GENOMSVETTIG! Luring var också lite svettig på bringan och på frambenen så jag ska ta och raka honom snart igen. Rakade honon i Augusti, det tog 1,5 månad för hans päls att växa för lång igen. Hade jag låtit den växa hade han sett mer ut som en Shih Tzu hund än en häst!

Vart ett långt inlägg, Creds till er som orkade läsa hela! :)



xoxo
Fanny

Tidsinställt!

När ni läser det här är jag i stallet och kanske tillochmed filmar hur det ser ut etc. :) 
Ikväll kommer nog även ett klipp på när Luring har ätit morot haha han är så söt!
Idag tränar jag L:C1 programmet då jag antagligen kommer starta lite clear rounder i framtiden och jag tränar programmet i förtid haha. 
Uppdaterar mer detaljerat sen ikväll om hur det gick!
Kommer köra en del tidsinställda under dagarna pga. skolan så att ni inte får bloggtorka hela dagarna! 

Smakprov på filmen ikväll haha!

xoxo
Fanny

Woho<3

Chelsea leder med 0-4 mot Bolton! :D :D :D :D :D
GO CHELSEA!


xoxo
Fanny

En favoritbild!



Jag älskar den här bilden! Det enda jag har gjort är att sota rosen, göra bakgrunden svartvit och mörka kanterna.
Har fler favoritbilder men det här är en av dem bästa!

Bloggar jag följer!

Jag själv som bloggare läser även andra bloggar och här är mina 5 favoriter! :)

-Dressyrmupparna
-Ponnysanning
-Allroundmuppar
-Himmelojord
-NellieBerntsson

Hihi Nellie Berntsson tyckte jag inte alls om tills jag tänkte mig in i hennes liv! Men nu när jag förstår henne bättre så jaa!
Alla dessa utom Himmelojord är lite större bloggar så om ni vill får ni gärna kika in där och hjälpa henne med statistiken! :)

Vad tycks om den nya designen?

Vill ha lite feedback på den nya designen :)
Är nybörjare på både headers och design så det ser nog lite off ut men skitsamma! Har bara Picasa att jobba på headern med men kommer nog få hjälp av en kompis med photoshop så att den blir lite snyggare! 
Kommentera gärna vad ni tycker!


xoxo
Fanny

NY DESIGN PÅ G!

Just nu håller jag på att fixa ny design + ny header därför ser allt lite konstigt ut!
Titta förbi imorgon och se resultatet :D

xoxo
Fanny

Hiss/Diss


Här kommer min första Hiss/Diss här på bloggen! :) 
Jag tänkte hissa och dissa från Hööks, Hansbo och Mountain Horse!

Hissar:


En jacka från Mountain horse! Kärlek<3



Ett par skitsnygga ridstövlar från Mountain Horse! Ska beställa hem dessa snarast :) Snygga och dessutom fodrade och vattentäta! En självklarhet inför i vinter.





Från Hööks kommer ett par arbetslindor som jag själv använder i färgerna brun och svart! Jättesnygga och väldigt praktiska med hälften fleece och hälften elastisk :)



Nästa prodult, även från Hööks är ett shabrak som jag jättegärna skulle vilja äga! Jag vill ha det röda här på bilden, för Luring passar galet bra i rött!



Detta regntäcket från Hööks har jag själv till Luring och det är jättebra! Håller honom torr och glad i hagen :)



Nästa är ett fleecetäcke från Hansbo ridsport som jag har till Luring. Snyggt med bra passform och bra kvalite! En natt hade han dragit av sig det och antagligen mosat det lite, men det hade inte ens en reva!






Och nu till dissarna:

Jofa plasthjälmen. USCH!!! Jag hade själv den här när jag var liten, och jag såg ut som om mitt huvud vad gigantiskt! Ett bra budgetalternativ eller om man har barn som precis börjat rida och man inte vill lägga en massa pengar på dyr utrustning!



Ett par reflexridhandskar som jag köpte inför vintern. De var sönder redan innan jag hann använda dem en enda gång! Kass kvalite!




Well, då var jag färdig!

xoxo
Fanny

Hemmaa! :D

En låt att lyssna på :)
http://www.youtube.com/watch?v=NCzkYiVEa_E

Kom hem från stallet för nån timme sen jag fastnade framör idol och kom inte iväg förrens vid kl 17.30 ungefär så jag kunde tyvärr inte filma något för det blev för mörkt :/ Skulle hoppa med Linda men vi hann bara ta något skutt innan vi kände att det blev för mörkt. Vi tänkte tända men vi hittade inte var man tände lamporna så vi fick lov att rida lite dressyr i ridhuset istället!
Jag var så snäll att efter att jag var klar med allt så hjälpte jag Linda med hennes kvällsfodring. Vi kom iväg runt kl 21.20 och det va MÖRKT! Tur att jag har lampa på cykeln, annars hade jag ramlat TUSEN GÅNGER OM! Hahahahaha sämst humor xD
Har fixat lite tidsinställda till imorn så ni inte får bloggtorka när jag är i stallet, som det blev idag! Försöker hålla uppdateringen på topp, vill ju hålla er läsare glada! :)
Ni får även gärna följa mig på bloglovin men så är det ju allra viktigast att ni läser bloggen i sig!


Bild på Luring :) Han står alltid och lipar sådär när han har ätit något fast inte när han äter hö(konstigt)
Kan försöka få upp en film haha han ser urdum ut!

xoxo 
Fanny

Glöm inte tävlingen!

Jag tycker att ni ska skicka in lite flera bilder till bildtävlingen, det handlar ju om en snyggish grimma ;) 
Skickaskickaskicka! :D

Idoool! ;D

Har legat i sängen och kollat på idol hela dagen woho haha! :D 
Jag började kolla när Robin och han Mikael(svavning?) gick vidare och jag blev bara skitglad för jag hejar att Robin ska vinna allt! 
Sen i tjejerna hejade jag på Denise och Moa, men Denise gick inte vidare :( aja skitsamma jag hejade mest på Moa :D
Ska åka till stallet nu, ni får kanske en film sen där jag visar runt i stallet :)

xoxo
Fanny


Min ena råtta Fighter<3

Avslutar dagen med en rolig länk.. xD

Blocket annons-Flugor!
Jag älskar den människan som tog sig TID och PENGAR för att ge andra människor ett fånigt flin ^^

Ska sova nu, bloggar mer imorn!
xoxo
Fanny


FRÅGESTUND

Nu är det dags för frågestund och ni får fråga allt ni vill veta om mig och det som händer omkring mig! :D
Frågestunden avslutas 1a Oktober kl 20.00 och svaren kommer upp innan kl 22.00!

xoxo 
Fanny

Hot/Not

Min första Hot/Not hahaha :D Ge gärna kritik på min bedömning, vill ju bli bättre! :)

Bilden inskickad av Thelma

Sits: Medium/Hot, det enda jag reagerar på är att du har armbågarna för långt ifrån kroppen och att händerna skulle behöva sättas ihop lite och höjas några centimeter! Ser även ut som att du tittar lite snett nedåt. Lagom nertramp och bra skänkelläge.
Samspel: Hot, hästen ser ut som att den lyssnar på dig och är positiv med bra bjudning!
Hästens form/undertramp: Hot, Fin form med väldigt bra bakbensaktion! Hästen ser mjuk och rörlig ut. 
Outfit: Hot, Snyggt med brunt läder till en ljus fux! Det marinblåa gick jättebra till hästen och utrustningen! Skulle önska en marinblå tröja men strunt samma, jättesnyggt!

Helhet: HOT



FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN'

FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN :D

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3040251/fantizz?claim=67tywdzkrzy">Follow my blog with Bloglovin</a>

Tillfällig design! :)

Just nu har jag en tillfällig design som kommer att ändras inom kort! :D
Första gången jag fixar en bloggdesign själv har suttit i tre timmar och försökt prova mig fram till vad som är vad så ni får ha tålamod, det kommer inte bli perfekt på ett tag!
PS ska fixas till min dator men sålänge får jag försöka ta tid vid pappas dator som har det :)
Första dagen hade jag hyfsad statistik men somsagt är det FÖRSTA DAGEN och det kommer garanterat bli bättre hoppas jag haha sålänge ni läsare fortsätter att läsa och kanske sprida ordet om att det finns en ny blogg in town :D
GLÖM INTE TÄVLINGEN ELLER HOT/NOT!

//Fanny